

# **June 2025 Board Meeting Agenda**

Date: June 11, 2025

Time: 4:00 - 6:00 PM EST

Location: The Senior Friendship Center in the Caregiver Resource Center

Room located at 1820 Brother Geenen Way

4:00:5 minutes

• Call to Order: Alan Pariser, SPPNA President,

• Establish a quorum: Alan Pariser, SPPNA President,

• Approval of Minutes & Agenda:

May 2025 Minutes - <u>5.14.2025 Minutes</u>

o June 11, 2025 Agenda

Please review ACTION ITEMS to confirm complete or not

# **Board Of Directors Reports:**

4:05 President Report: 10 minutes

- Presented by: Alan Pariser, SPPNA President
  - President's Report June 2025.docx
  - Ouestions and discussion

4:15 Vice President / CCNA Report: 0 minutes

- Holly Barbour, SPPNA Vice President
  - No Report
  - o June 2025 CCNA Meeting Report

4:15 Treasurer Report: 10 minutes

- Presented by: Gary Hansell, Treasurer
  - Review <u>FY 25 / 26 Budget</u> and May / June Activity vs Plan
  - Status on Credit Card, Interest Bearing Account

Questions and discussion

# 4:25 Member-At-Large Report: 10 minutes

• Under current By Laws, Member-at-Large is a voting member of the Board. Shall we consider Appointing Street Captain Committee Head and Complete Streets Committee Head as Members-at-Large to allow them to count towards quorum & vote.

# **Committee Reports**

# 4:35 Governance Report: 15 minutes

- <u>ByLaw update</u> Presented by:Linda Vilardo
  - Review current draft and determine next steps
  - ByLaw Revision Draft #7

#### **4:50** Social Media / Website Report : 5 minutes

- Presented by:TBA
  - No Report; discuss how to enlist a media chair person to maintain Instagram & Facebook

# 4:55 Complete Streets Report: 10 minutes

- Presented by: Karen Pariser, Committee Chair
  - o Complete Streets Report June 2025
  - Paving Status
  - Ouestions and Discussion

# 5:05 Grants Report: 5 minutes

- Presented by: Linda Vilardo, Committee Chair
  - o Grants Report June 2025
  - Questions and Discussion

#### 5:10 Street Captains Report: 15 minutes

- Presented by Terry Iacono, Street Captain Committee Chair
  - Terry will not be present. Need to Discuss Management of Sponsors from the Centennial Celebration
    - Sponsor program

- Sponsor letter
- Sponsor List
- o Questions & discussion

# 5:25 Old Business: 5 Minutes

- Little Library A. Pariser- select desired location. Construction to start in Fall.
- New Resident Welcome Committee Fred Sassen Status / Update

# 5:30 New Business: 20 minutes

- 2025 Priorities and Projects Alan Pariser
  - 2025 -26 Priorities Updated from prior meeting updates shown in red
  - Review Street Light Program Status. <u>June 2025 Cost Estimate</u> indicates up to 30% increase. Determine next steps. Meeting with the Mayor scheduled for 6/17. Can we realistically consider a TIF (<u>Tax Incremental Funding District??</u>)

# 5:50 Meeting Adjournment:

- Confirm next board meeting Schedule & Location:
  - Wednesday, July 9, 2025 4:00 6:00 PM
  - o Senior Friendship Center, Caregiver Resource Room
- Motion to Adjourn

# **Action Items and Follow-Up:**

#### Governance Committee

- Need to discuss membership annual dues collections, since there has been no communication as yet of the agreed \$50 suggested donation for FY 25 -26.
- All Committee Goals and Objectives need to be updated for 2024-2025 so that we can send a group email to all members to encourage participation in committees.
- ByLaws to be finalized for presentation at **June Meeting**

#### Membership Committee

- Establish Committee and process for FY 25 26.
- New Resident Welcome Bags
  - Karen secured several Stroll Magazines and flyers for securing Southside Elementary School Memorial Pavers
  - We can use extra Centennial Swag Bags

- o Jamie suggested reaching out to Sponsors for coupons
- Lighted SPPNA Keychains?
- Insert door hangers?
- Insert paper Member Applications

# Jamie McPherson

• Research and clarify subdivision designation issues with tax collector